Oua de prepelita pe pat de spanac

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 2 Feb 2014 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua de prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu, mic
  • cateva frunze de spanac proaspat (eu am avut congelat)
  • optional: 1/2 lingurita cu ulei si un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita pe pat de spanac:

Intr-un vas mic (ce nu necesita ulei) asezam frunzele de spanac proaspete si felii de ardei gras si cascaval printre care spargem ouale de prepelita. Daca se doreste se poate aduga si cateva picaturi de ulei si un praf de sare. Dam vasul la cuptor cam 20 de minute, suficient cat ouale sa se coaca bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Numarul oualor variaza in functie de varsta copilului. La fel si adaosul de ulei si sare.

2

Daca copilul este suficient de mare, le puteti coace pana se incheaga albusul, galbenusul ramanad moale. (Personal, pentru BBk, gatesc ouale pana ce galbenusul este complet copt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]