Oua de Pasti vopsite cu hartie creponata

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 18723 vizualizari

COMENTARII (25)

MotanLaOale 1

05.05.2016, 00:11

frumoase

jolygina 1

05.05.2016, 01:52

Ce mi plac la anu fac si eu .A iesit cumva culoarea in ele ?

mihaelar63 1

05.05.2016, 01:53

Dupa ce s-au uscat si am dat cu ulei nu a iesit culoarea

Andra_Constantinescu 1

05.05.2016, 06:49

Ce frumoase au iesit!

Bya Ralu 1

05.05.2016, 06:52

Faine

mirela0911 1

05.05.2016, 07:18

Ce frumoase ti-au ieșit!

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:41

Ce faine sunt!

mena29 1

05.05.2016, 08:04

Dulciuri cu Georgiana 1

05.05.2016, 08:36

Frumoase !

diaconta 1

05.05.2016, 08:50

Trebuia sa vin cu stropitu' )))

miki_a 1

05.05.2016, 09:16

Frumoase!

mihaela30 1

05.05.2016, 11:20

sunt superbe !!! am sa incerc sa le fac de Innaltare

reisnaor_2006 1

05.05.2016, 12:32

ce frumoase sunt

alilianaa 1

05.05.2016, 15:11

ce culori vii au...

VI 1

05.05.2016, 16:01

Au iesit foarte frumoase,totusi cred ca timpul de fierbere 30 min. e prea mult!

mihaelar63 1

05.05.2016, 16:15

Vi
sa stii ca nu este mult . Vasul si cantitatea de apa este mare . Am specificat ca trebuie fierte la foc domol mic . Ouale trebuie sa fie bine fierte pentru ca este sigur ca rezista mai multe zile [ chiar daca le pastrezi la rece ] . In 10 minute abia se incalzeste apa . Eu de ani de zile le fierb asa de mult si nu se intamla nimic . Bineinteles ca accidental mai am cate un rebut -doua .Ouale de tara au coaja mai tare si nu se crapa asa usor .
Multumesc ca m-ai atentionat, asa ca m-am informat putin > Am descoperit ca singurul inconvenient al fierberii indelungate este ca galbenusul capata pe margini o culoare mai inchisa . Omul cat traieste tot invata

mihaelar63 1

05.05.2016, 16:23

Liliana , culoarea este semnatura mea de suflet

Rocsi 1

05.05.2016, 19:33

Chiar frumoase ti-au iesit!

mihaelar63 1

05.05.2016, 21:11

Rocsi ;-*

marcela1979 1

05.05.2016, 22:23

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:20

Dia , stii unde

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:21

Joligina , revin . A iesit putin acum cand am curatat mai multe dar foarte putin

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:23

Vi , am taiat acum din ouale ramase pentru salata si sa stii ca ale mele nu aveu inelul acela usor inchis pe margine care este semn de prea multa fierbere

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:23

Andra , ale tale sunt cele mai frumoase :">

mihaelar63 1

05.05.2016, 23:24

Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute