Oua cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 6801 vizualizari

 

Va poftesc la un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita
  • 200 g ciuperci sau 1 cutie
  • 50 g unt + 1 lingura
  • 1 lingurita faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu ciuperci:

Facem un sos bechamel din 50 g unt, faina si lapte, condimentam si-l lasam deoparte.

Intr-un vas mic punem ouale fierte si curatate, ciupercile feliate si calite in tigaie cu lingura de unt, acoperim cu sosul bechamel, deasupra parmezan si lasam la cuptor 20 minute.

Servim imediat.

TIPS-URI

1

daca folositi ciuperci de la borcan nu mai e nevoie de calire

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi umpluti