Oua cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 6508 vizualizari

 

Va poftesc la un mic dejun consistent

 

INGREDIENTE

  • 10 oua de prepelita
  • 200 g ciuperci sau 1 cutie
  • 50 g unt + 1 lingura
  • 1 lingurita faina
  • 1 cana lapte
  • 3-4 linguri parmezan sau cascaval ras
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu ciuperci:

Facem un sos bechamel din 50 g unt, faina si lapte, condimentam si-l lasam deoparte.

Intr-un vas mic punem ouale fierte si curatate, ciupercile feliate si calite in tigaie cu lingura de unt, acoperim cu sosul bechamel, deasupra parmezan si lasam la cuptor 20 minute.

Servim imediat.

TIPS-URI

1

daca folositi ciuperci de la borcan nu mai e nevoie de calire

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita