Ostropel de pui

de silvi0ara in Pui, 24 Iun 2010 | 9457 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.06.2010, 15:08

tare gustos e...fac si eu si imi plac mai ales daca e cu mai mult sos decat carne

eclerash 1

24.06.2010, 16:02

imi place!!!

Ramonaky 1

24.06.2010, 16:43

Silvioara, ma abonez si eu la o portie.arata f bine 5 furcu

nadina73 1

24.06.2010, 16:53

ce bine arata sylvioara grozav si de bune cu siguranta 5 furci

Adinacarla 1

24.06.2010, 17:56

yam, yam ce bun e

Sidy 1

24.06.2010, 18:18

Deja am facut balta ! Silvye vin cu 5 furcu
Maine merg la Alba...sa-mi readuc aminte de cum a fost anul trecut in august. Vii si tu ?

Sylvia 1

24.06.2010, 18:20

Am venit cu furculitele si eu excelent arata tare as manca o portie

silvi0ara 1

24.06.2010, 19:03

Fetelor va astept pe toate cu mare drag.
Sidy,ce as mai venii si eu,dar lasa ca in august vin cu siguranta la Alba.

ela 1

24.06.2010, 20:12

vreau si eu....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la borcan