Cocosel de anul asta, numai bun de bagat in oala......gainusele le pastram sa faca OO.....:))
N-am participat la ritualul de taiat, jumulit si transat, ca mi l-a adus mama gata ''ferchezuit'' doar sa-l pun in oala. Am spalat bine bucatile de cocos, le-am pus la fiert in apa cu putina sare, morcov, ceapa, pastarnac si ardei, pentru ca am facut si-o supa de rosii cu taitei.
Am lasat sa fiarba pana s-au patruns legumele, apoi am scos piepul, aripile, pulpele si le-am asezat in oala slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, am adaugat uleiul, supa si amestecul de rosii cu ardei( dupa ce le-am bagat la blender).
Am bagat oala in priza, am setat functia high si am lasa 1 ora, apoi am adauga si usturoiul taiat mai marunt si am mai lasat cca 1 ora. Cam asta-i toata filozofia, carnea a iesit foarte frageda, se stie ca pasarea crescuta la om in batattura este un pic mai atoasa.