Orzo cu arome mediteraneene gata în 12 minute

de Satisfyyourcravings in Paste, 31 Mar 2014 | 5143 vizualizari

 

Iubesc rețetele care au nevoie de minim de efort, dar au maxim de gust! Această rețeta face parte din această categorie. Orzo este un tip de paste sub formă de orez.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame orzo
  • 5 roșii uscate la soare
  • o mână busuioc proaspăt
  • ulei de măsline
  • parmezan
  • sare/ piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orzo cu arome mediteraneene gata în 12 minute:

Orzo se fierbe conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 

Cu ajutorul unui robot de bucătărie, se amestecă și taie roșiile și busuiocul. 

Orzo se amestecă cu pasta de roșii și busuioc, cu sare, piper, ulei de măsline și parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orzo cu arome mediteraneene gata în 12 minute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu sos de rosii, bechamel si cascaval