Organe de pasare la tigaie

de Ina in Ficat, 28 Oct 2012 | 4830 vizualizari

 

Daca tot taiasem 10 cocosi crescuti in curte, Costel a vrut sa-i fac "pomana ... cocosilor" :)))

 

INGREDIENTE

  • 10 pipote
  • 10 ficatei
  • 10 inimi
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • patrunjel verde
  • usturoi pentru mujdei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Organe de pasare la tigaie:

Dupa ce am curatat organele de pielite si le-am spalat in 2-3 ape reci pentru indepartarea sangelui, am stropit totul cu sos de soia, sare si piper.

Intr-o tigaie am incins putin ulei, apoi am pus pipotele si inimile la prajit. Ficatul l-am lasat un minut la microunde, pentru a-si defini mai bine forma si a nu se sfarma la prajit, apoi l-am adaugat in tigaia in care se prajeau deja pipotele si inimile. 

Pentru a nu fi atoasa/ tare, cand carnea a devenit usor aurie am adaugat  o cescuta de apa si am pus capacul, lasand sa se innabuseasca pana a scazut de tot partea lichida si carnea s-a rumenit frumos. Am trantit peste bucatelele de carne 3-4 catei de usturoi feliati si am amestecat bine . Dupa inca  2 minute am oprit focul si am presarat mult patrunjel verde. 

Am servit cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Organe de pasare la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

28.10.2012, 17:01

Buuuun!

adry88 1

29.10.2012, 10:17

place mult

Sim0na 1

29.10.2012, 12:46

O idee excelenta a avut Costel Mi-ai facut o pofta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de ficat de pui