Orez salbatic cu legume la Multicooker

de Miha in Mancaruri de legume, 9 Noi 2013 | 12380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3/4 cana orez salbatic
  • 1 cana si jumatate apa
  • sare si piper
  • 3 linguri parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu legume la Multicooker:

Punem uleiul in oala interioara a aparatului. Din MENU selectam programul FRY si selectam timpul la 10 minute. Adaugam ceapa, ciupercile si ardeiul. Amestecam din cand in cand.

Adaugam orezul si apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul RICE, apoi apasam butonul START.

La finalizarea programului adaugam parmezanul ras si omogenizam.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

diaconta 1

09.11.2013, 22:56

ce super arata
imi place

Lia_ 1

10.11.2013, 05:53

si noi mancam des orez la steamer

Merisor 1

10.11.2013, 21:11

Ce bine arata! Te imbie sa-l mananci din poza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si prosciutto