Orez mozaic

de Teobucatar in Pui, 3 Iun 2011 | 3601 vizualizari

 

O mancarica grozav de aratoasa si de rapida pe care o puteti face pe fuga mai ales daca aveti deja in frigider o jumatate de piept de pui fiarta ,la gratar sau pe tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 100g orez,
  • 1/2 piept de pui,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei rosu mic,
  • 3-4 ciuperci proaspete,
  • 1 ou,
  • 1 castravete acru,
  • ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez mozaic:

1. Se spala orezul si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

2. Adaugati imediat ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cuburi mici.

3. Adaugati o cana cu apa ,un praf de sare si lasati sa fiarba la foc mic pana scade lichidul si orezul se inmoaie.

4. Separat se calesc ciupercile maruntite si cand sunt gata adaugati peste ele oul batut bine si amestecati mereu.

5. Amestecati cele doua compozitii  impreuna cu bucatile de pui maruntite,castravetele acru taiat cubulete si mai potriviti de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tikka Masala