Orez in lapte cu vanilie

de mimmi in Dulciuri, 3 Apr 2012 | 4932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g orez,
  • 500 ml lapte,
  • 1 pastaie de vanilie,
  • 50 g zahar,
  • 1 praf de sare,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez in lapte cu vanilie:

Punem laptele la fiert cu zaharul,sarea si continutul unei pastai de vanilie. Cand da in clocot,adaugam orezul spalat si amestecam incontinuu,sa nu se lege de fund. Cand s-a fiert orezul servim in forme cu diferite sosuri,fructe sau scortisoara. Pentru a fi putin mai "altfel" am adaugat cand l-am servit si niste feliute de marshmallow. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez in lapte cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mirela0911 1

04.04.2012, 14:05

delicios

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:10

foarte frumos prezaentat

mimmi 1

05.04.2012, 13:04

Multumesc frumos !
Simona iti dau cu placere !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte & Sos caramel