Orez cu varza acra

de vero_closca in Mancaruri de post, 11 Apr 2010 | 7818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra mica
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 3 cesti supa de legume
  • 1 ceasca suc de rosii
  • sare(doar daca mai e nevoie)
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu varza acra:

se spala,se scurge si se taie fideluta varza acra.

ceapa se taie pestisori, ardeiul cubulete sau fasii si se calesc impreuna in ulei pana se inmoaie putin,apoi se adauga varza si se calesc inca 5 minute .

se adauga orezul si pe rand cate o ceasca de supa.cand se termina supa se adauga sucul de rosii, se mai tine mancarea 2-3 minute pe foc apoi se da la o parte,se presara cu piper si se acopera cu un prosop mai gros si se lasa sa se umfle orezul.

este delicioasa in zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:43

eu fac f des aceasta mancare, nu pot sa va sp decat k este delicioasa

Oana 1

14.04.2010, 21:13

Mmm, sigur e tare buna!!

rivka 1

14.04.2010, 21:31

am pus-o la favo sa o fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole crema cu usturoi