Orez cu sparanghel

de nadea68 in Mancaruri de legume, 26 Mai 2014 | 6764 vizualizari

 

O reteta care mie mi-a placut mult...

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 500 g sparanghel
  • sare
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • parmezan
  • apa cam 500 ml-600 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sparanghel:

Incepem cu sparanghel:intr-o oala punem la fiert apa.Cand da in clocot,adaugam sare si sparanghelul.Lasam la fiert cam 15 minute,pana se inmoaie un pic.

Intr-o tigaie punem ulei de masline si ceapa taiata marunt.Calim un pic ceapa si adaugam orezul.Lasam pe foc cateva minute.

Adaugam apa si lasam la fiert orezul pana ce absoarbe toata apa.Adaugam si sare dupa gust.

Cu 5 minute inainte de a stinge focul,adaugam sparanghelul.Sparanghelul l-am taiat bucati mai mari.Am lasat cateva farfuri pentru ornat.

Amestecam delicat orezul si luam de pe foc.

Servim orezul cald cu parmezan .

 

TIPS-URI

1

ca sa obtinem orezul mai cremos,se adauga parmezan in orez cand se pune si sparanghelul

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

27.05.2014, 02:25

bun

anca_rm 1

27.05.2014, 08:43

nadea68 1

27.05.2014, 18:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto