Orez cu sparanghel

de nadea68 in Mancaruri de legume, 26 Mai 2014 | 6176 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

26.05.2014, 16:58

deyutzky 1

26.05.2014, 17:06

delicios

laura_n 1

26.05.2014, 17:25

cred ca mi-ar placea arata extrem de cremos, mi-ai facut pofta!

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 17:27

interesanta reteta!

cristeena20 1

26.05.2014, 17:59

ce bun e orezul asa!!1big like!!1

kukibella 1

26.05.2014, 18:11

MotanLaOale 1

26.05.2014, 18:45

Micutza Luana 1

26.05.2014, 19:09

nadea68 1

26.05.2014, 20:18

va multumesc

babi5 1

26.05.2014, 20:19

Panacris 1

26.05.2014, 20:34

Adele 1

26.05.2014, 20:49

alilianaa 1

26.05.2014, 20:58

bun, bun..

Lia_ 1

26.05.2014, 21:16

nadea68 1

26.05.2014, 21:24

Bunica 1

26.05.2014, 21:49

Placee!

Bya Ralu 1

27.05.2014, 02:25

bun

anca_rm 1

27.05.2014, 08:43

nadea68 1

27.05.2014, 18:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto