Orez cu piept de pui si legume

de katty in Pui, 5 Mar 2018 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui
  • 200 gr amestec de legume congelate (mazare, fasole verde, morcov, ardei gras, porumb)
  • 100 gr naut din conserva
  • 150 gr orez
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • marar verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu piept de pui si legume:

Spalam pieptul de pui si il taiem cuburi mai mari. Il punem la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile. Adaugam legumele congelate si amestecam usor pana incep sa se inmoaie usor. Adaugam orezul, amestecam usor in el pret de cateva minute, apoi stingem cu 450 ml apa sau supa pui/legume. Adaugam sare, piper dupa gust, foile de dafin. Cand incepe sa fiarba, adaugam si nautul.

Fierbem la foc mic, acoperit partial cu un capac sau dam la cuptor pana se absoarbe toata zeama. Servim cu marar verde tocat deasupra si o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin