Un pranz de duminica usor si gustos. Orez cu morcovi si alte legume, servit cu pulpe de pui in sos de mustar. Se potrivesc foarte bine cele doua, servite cu muraturi de casa.
- spalam orezul in mai multe ape si il lasam acoperit cu apa calda pana pregatim restul
- punem uleiul in vas si pornim functia 'Fry' pe 10 min.
- curatam si spalam legumele
- ceapa si ardeiul le tocam marunt si le punem la calit
- morcovii ii taiem cubulete si ii punem la calit
- adaugam orezul si amestecam
- turnam 4 canite de apa, adaugam pasta de gogosari cu rosii, sarea si piperul si pornim functia 'pilaf' a aparatului
- cam la jumatatea programului mai adaugam 2 canite de apa si amestecam
La final adaugam patrunjelul tocat marunt.
Noi am servit orezul cu pulpe de pui facute la cuptor in sos de musta.
1
eu am pus deasupra orezului o lingura din sosul de mustar de la friptura, e si mai delicios asa