Orez cu mazare si piept de pui

de katty in Mancaruri de legume, 26 Noi 2017 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mazare congelata
  • 150 gr orez camolino
  • 150 gr piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 1lingurita baza ptr mancare
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu mazare si piept de pui:

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. In uleiul incins punem pieptul de pui si amestecam ocazional pana carnea incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam mazarea, o lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam orezul. Stingem cu 450 ml apa, adaugam sarea, piperul, baza pentru mancare si foile de dafin si acoperim vasul cu un capac.

Cand a dat primul clocot, dam vasul la cuptorul preincalzit,pana se absoarbe tot lichidul.

Servim orezul cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu mazare si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

oanapl 1

26.11.2017, 23:14

mihaelar63 1

27.11.2017, 02:28

Pe placul meu Remar foaia de dafin . am sa incerc si eu

dantes 1

30.11.2017, 09:10

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zucchini cu pui si mozzarella