Punem apa cu putina sare pe foc, iar cand incepe sa clocoteasca adaugam orezul (eu am folosit orez la plic de la Uncle Ben’s) si lasam sa fiarba in functie de instructiunile de pe ambalaj.
Intre timp spalam, condimentam cu sare si piper bucatile de peste si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Stropim si deasupra cu putin ulei, presaram busuioc si salvie si introducem tava in cuptorul preincalzit aprox 30-35 minute.
Pana pestele este in cuptor, intr-o tigaie antiaderenta punem cateva cubulete de unt si daugam legumele congelate (nu am trecut gramajul deoarece se pune in functie de cantitatea pe care dorim sa o pregatim) si lasam pe foc mediu in jur de 15-20 minute, amestecand din cand in cand.
Cand orezul este gata, il trecem sub un jet de apa calduta, lasam sa se scurga bine de apa si adaugam la legume, condimentam cu sare si piper.
Pofta buna!