OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

de ela in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2010 | 6652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie mare
  • 1 ardei rosu
  • o ceapa
  • 1 conserva ciuperci
  • 2 morcovi
  • 200gr orez
  • 2 linguri boia
  • patrunjel
  • 2 pulpe pui
  • sare
  • vegeta
  • 2 cuburi gaina maggi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI:

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de pui,timp de 20min.Se scot pulpele si se dezoseaza,se fac fac fisii si se pun peste amestecul de legume si se adaugaa din zeama in care au fiert pulpele.Se spala orezul[prefiert] si se pune peste amestecul de mai sus.Se mai fierbe vreo15 min.Se condimenteaza dupa gust.Spre sfarsit se adauga boia si patrunjel si un cubulet mic de unt

Daca ti-a placut reteta noastra "OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bunica 1

09.01.2010, 03:36

Ce orez ai folosit ? Pare a fi " alunecos" ,asa cum ii place nepotului meu.

ela 1

09.01.2010, 06:25

BUNICA,este orez pt pilaf de la DERONI

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu chimen