Orez cu legume si carne

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 10 Feb 2010 | 4934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca de orez
  • 1/2 ardei glben
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta(optional)
  • sare,piper,patrunjel
  • 1piept de pui(eu am avut doua copanele)
  • 200 g ciuperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si carne:

Taiati legumele dupa preferinta si le puneti la calit intr-un vas cu 2 linguri de ulei.Dupa 5 min puneti si orezul si lasati 1 min,apoi adaugati 3 cesti de apa.

Mai mestecati din cand in cand si mai adaugati apa daca este nevoie.Taiati pieptul de pui fasii sau pulpele si rumeniti-le in putin ulei.Cand orezul este aproape gata adaugati carnea si pasta dizolvata si mai lasati pe foc pana scade sosul.

 POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

10.02.2010, 11:44

mmm.....ce simplu si ce bun....

Rocsi 1

10.02.2010, 13:55

fac si eu asa ceva si e bun

adry88 1

07.07.2011, 11:07

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu prosciutto crudo