- am spalat orezul in mai multe ape si l-am lasat deoparte
- am pus apa la fiert intr-un vas
- am curatat legumele; ceapa am taiat-o marunt si am pus-o la calit incratita in care vom face orezul in ulei si putina apa dupa care am dat radacinoasele prin razatoarea mare si le-am adaugat peste ceapa apoi am taiat ardeiul si ciuparca cubulete si am adaugat-o peste ceapa si am pus si porumbul si orezul si am lasat la foc mic 10 min.
- am pus apa fiarta,sarea si piperul, am amestecat putin dupa care am lasat la foc mic 17 min. cu capacul pus fara a mai amesteca si am dat cratita deoparte. Se lasa cel putin 10 min. inainte de servire.
Este delicios, sanatos si hranitor!
Pofta buna!
1
Se poate servi cu fructe de mare fierte separat cu sare (calamari, creveti, caracatita baby, scoici) ; noi asa am servit dar am uitat sa fac poza inainte si nu am mai avut fructe de mare pt. poza.
2
Fructele de mare sunt de post si sunt bune pt. cei ce se simt mai slabiti din cauza postului deoarece contin multe proteine si minerale!