Orez cu lapte si dulceata de cirese

de corina241 in Mancare copii, 11 Noi 2010 | 5882 vizualizari

 

stiu ca este atat de banal orezul cu lapte,dar asa de bun este...!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 300 ml lapte
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de cirese
  • scortisoara
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si dulceata de cirese:

Orezul se spala si se lasa in apa rece vreo 5 minute pentru a se ''deschide'' bobul.

Pregatim o craticioara apa calda peste care punem orezul si-l lasam sa fiarba 8 minute.Dupa aceea scugem bine apa si apoi adaugam laptele si zaharul lasand sa dea un clocot.La sfarsit zaharul vanilat.

Pregatim 3 cescute in care punem cate o lingura de dulceata apoi orezul bine presat pana se umple cescuta.dam la rece pentru 10 min si numai dupa aceea rasturnam orezul pe o farfurioara.Presaram putina scortisoara si tatu-i gata§

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu pui si orez- dupa 8 luni