Prima data facem supa - Intr-o oala punem la fiert toate ingredientele pentru supa si lasam sa fiarba pana cand zeama capata o culoare galbuie ,dupa ce a fiert strecuram si oprim doar zeama ramasa (trebuie sa fie aproximativ 1 litru)adaugam sare si piper dupa gust si o lasam deoparte.
in oala specifica pentru paella (puteti folosi alta oala care nu lipeste),se pun cele 4 linguri de ulei si usturoiul taiat cubulete.
Se lasa la calit pana ce usturoiul capata o culoare mai inchisa, deasupra se adauga ardeiul taiat cubulete si sepia taiata cubulete, se lasa la calit 10 minute la foc potrivit .
Dupa ce au trecut cele zece minute se adauga supa de peste, orezul, scoicile si crevetii (si cei fierti si cei proaspeti) si se lasa la foc potrivit circa 10 minute (atentie cratita in care faceti nu trebuie sa lipeasca ,pentru ca in cele 10 minute cat fierbe orezul nu se mesteca )
Dupa ce orezul este fiert (trebuie sa incorporeze toata supa ),adaugam colorantul, un varf de lingurita ,sare, ,piper si patrunjel.
IL LUATI DE PE FOC SI IL ACOPERITI CU UN ZIAR CIRCA 15 MINUTE. SE SERVESTE CU LAMAIE.