Orez cu file de pui si ciuperci pleutorus

de Panacris in Pui, 7 Mai 2012 | 3266 vizualizari

 

O combinatie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • file de piept de pui 300 g.,
  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • orez 200 g.,
  • ceapa verde 3 fier
  • usturoi verde 1 fir
  • amestec de legume (morcov, ceapa, pastarnac, mazare, fasoe verde) 200 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu file de pui si ciuperci pleutorus:

Ceapa si usturoiul verde se curata si se toaca marunt. Fileul de pui si ciupercile se taie fideluta. Intr/un vas termorezistent se pune un strat de ceapa si usturoi, unul de  carne si ciuperci, apoi amestecul de legumele. Se asezoneaza de sare si piper, apoi se adauga 600 ml. apa rece. Se pune vasul in cuptorul preincins, cca. 40 de minute la foc potrivit. Se serveste fierbinte alaturi de o salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu file de pui si ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-placinte cu carne de pui, ceapa si tarhon