Orez cu carne de rata(Arroz de pato)

de xana in Rata, 2 Aug 2013 | 9036 vizualizari

COMENTARII (12)

kukibella 1

02.08.2013, 17:23

PLACE

T I M E A 1

02.08.2013, 17:26

ce bunatate

COSTEO 1

02.08.2013, 17:27

Super bun place ,mai ales ca are carne de rata!

Bya Ralu 1

02.08.2013, 17:37

bun bun

Panacris 1

02.08.2013, 17:57

Patricia Iordache 1

02.08.2013, 18:02

N-am mancat asa ceva pana acum, dar voi incerca!

xana 1

02.08.2013, 18:39

MotanLaOale 1

02.08.2013, 19:02

cristeena20 1

03.08.2013, 15:25

Este excelent acest fel de mancare . Una din mancarurile traditionale portugheze. Xana, locuiesti cumva in Portugalia? Si eu obisnuiesc sa fac acest fel d emancare, doar ca rata o fac cu tocanita (pregatesc uns tufat din ceapa, usturoi, pasta de rosii, bacon taiat marunt, pasta de paprika, chili, vin alb, condimente, apa clocotita si cub de carne, fierb ff bine carnea si in apa ramasa de la carne (si bineitneles strecutrata) adaug orezul sa fiarba. In rest il pregatesc la fel. Dupa mine e mai gustos , cu op aroma mai puternica.

Rocsi 1

03.08.2013, 15:39

xana 1

03.08.2013, 18:00

Da Cristina, locuiesc in Coimbra. Eu fac reteta asta cat mai simpla si mai apropiata de originala, altfel nu-i place sotului intr-adevar e mai gustos cum spui tu
Rocsi

cristeena20 1

03.08.2013, 21:57

MA bucur sa te cunosc..eu locuiesc in Santarém. Uneori trec prin Coimbra..poate bem o cafea impreuna. Imi poti lasa nr tau de tel pe privat..Momentan sunt in Angola, dar cand vin putem combina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor, cu portocala si vin