Orez canatonnais

de Doralinda in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 6092 vizualizari

 

O reteta japoneza, imi place mult si e usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez basmati
  • 1 lingura mazare fiarta
  • 1 lingura porumb fiert
  • 1 ou
  • sare
  • otet
  • piper
  • putin unt
  • 1 lingura ciuperci mici din conserva
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez canatonnais:

Intr-o craticioara, topim untul si punem orezul sa se caleasca putin, apoi adaugam apa calda cat sa acopere orezul si lasam la fiert incet, punand apa din cand in cand pana e gata orezul (indicat e sa lasam orezul pana se evapora apa). Oul il facem omleta. Punem orezul intr-un bol, adaugam oul si celelalte ingrediente si e gata de servire!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez canatonnais" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]