Taiem pieptul de pui in cuburi mici, rumenindu-le apoi in cele 2-3 linguri cu ulei.
Adaugam rand pe rand, ciupercile si porumbul, precum si restul legumelor tocate dupa bunul plac.
Le calim, la foc potrivit, pentru 4-5 minute (cat sa se patrunda usor).
Adaugam orezul, amestecam usor si il pastram pe foc cateva minute, dupa care adaugam apa si saram dupa gust. (Tot acum am adaugat si coditele de patrunjel verde, tocate marunt).
Continuam fierberea, fara a mai amesteca ingredientele, pana ce orezul este suficient fiert.
Se presara verdeturile proaspat tocate.
Pofta buna!
1
Daca folositi ciuperci proaspete spalati-le bine, taiati-le felii si rumeniti-le separat. Ori le puteti fierbe (opari) pentru cateva minute, le scurgeti bine de apa absorbita si abia apoi le adaugati peste pieptul de pui, in caz contrar vor conferi o culoare urata, mai ales daca orezul este simplu gatit.