Orez brun cu legume si ciuperci

de CameliaR in Mancaruri de post, 9 Mar 2018 | 9076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 500 g orez brun
  • 250 g ciuperci la conserva
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • 1 lingura de ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez brun cu legume si ciuperci:

Curatam ceapa si morcovii. Taiem ceapa foarte marunt, iar morcovii ii dam pe razatoare.

Intr-o oala mare punem o lingura de ulei. Adaugam legumele (ceapa si morcovii) si le calim putin.

Adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba 5-10 minute.

Adaugam vegeta. Amestecam.

Adaugam orezul si apoi completam cu apa.

Lasam sa fiarba pana cand apa este absorbita, iar legumele si orezul sunt bine gatite.

Adaugam ciupercile cu 10 -15 minute inainte sa fie gata orezul. Completam cu apa daca mai este necesar sa fierbem orezul sau legumele.

La final adaugam patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez brun cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.03.2018, 19:21

Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 08:25

foarte bun

dantes 1

15.03.2018, 08:02

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din soia