Omleta la cuptor(2)

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2013 | 10114 vizualizari

 

Pt.micul dejun si pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri mazare
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cascaval dat pe razatoarea mica
  • 50 g sunca presata taiata cubulete mici
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor(2):

Mazarea am avut-o din congelator,asa ca am fiert-o in prealabil.

Intr-un castron am spart ouale si le-am batut bine cu furculita.Apoi am adaugat toate ingredientele si am batut bine.

Am uns cu putin ulei o tava antiaderenta si am turnat amestecul.

Am dat la cuptorul preincalzit pt.aprox.20 minute,sau pana cand s-a inchegat bine omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor(2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor in vas de ceramica