Omleta din orez

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2013 | 10947 vizualizari

 

De cind am vazut reteta in cartea de bucate ,mi s-a parut cam ciudata.Da zic...invat sa gatesc daca experimentez... :)

 

INGREDIENTE

  • 120 gr orez
  • 4 oua
  • 20 gr parmezan (optional)
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta din orez:

Orezul se pune la fiert.La o ceasca orez punem 3 de apa.Cind acesta a fiert bine,il punem intr-un bol.

Adaugam sare,piper,patrunjel tocat si amestecam bine.Adaugam apoi ouale si amestecam din nou.

Punem intr-o tigaie uleiul.Cind e incins punem compozitia de oua cu orez.Cind s-a copt pe o parte ,o intoarcem pe cealalta parte .

Presaram parmezan daca dorim.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta din orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:36

arata super

Sim0na 1

12.01.2013, 12:20

interesant..

mimi54 1

12.03.2013, 17:44

interesanta reteta propusa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu orez si pui