Oua "Primavera"

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 3538 vizualizari

 

Reteta de Oua "Primavera" e din Practic in bucatarie, m-a tentat umplutura, mi s-a parut interesanta.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua fierte
  • 3 ridichi
  • 2 cepe verzi
  • 50 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 linguri de smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua "Primavera":

Cum se prepara reteta de Oua "Primavera"

Am taiat ouale si am scos galbenusurile. 

Am ras ridichile, am tocat ceapa si am dat cascavalul pe razatoare (cea cu ochiuri mici). Toate acestea le-am amestecat cu galbenusurile zdrobite cu furculita; am adaugat sare si piper, dupa gust, si, la inspiratie, 2 linguri de smantana.

Am omogenizat compozitia si apoi am umplut albusurile cu pasta de galbenus.

Un aperitiv pe cinste!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "Primavera"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mimmi 1

18.08.2011, 22:17

Faina reteta,de pus in practica!

diaconta 1

18.08.2011, 22:22

frumoasa prezentarea si inedita umplutura chiar n-m facut de mult oua umplute

Xandrinne 1

19.08.2011, 08:03

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci