Omleta de dimineata

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 30 Sep 2012 | 5277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua mari
  • 100 g cascaval
  • 100 kaiser
  • sare
  • piper
  • ardei gogosar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de dimineata:

Pregatim un bol in care batem ouale intregi.

Cascavalul il radem pe razotoarea mica si-l punem in bol.

Potrivim de sare si piper,apoi rasturnam totul in tigaie bine incinsa cu putin ulei.

Kaiserul taiat in feliute subtiri il tragem la tigaie pana se rumeneste .

Decoram cu ardei gogosar si patrunjel,tocmai bun de mancat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de dimineata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Lau 1

30.09.2012, 15:55

place

Sim0na 1

02.10.2012, 11:27

Super omletica ta!!

babi5 1

12.08.2013, 18:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cașcaval