Omleta cu sunca si branza

de lilik in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 4530 vizualizari

 

un mic-dejun consistent sau un pranz rapid:)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 felie mare de sunca(2 mici)
  • 2 felii de branza tip hochland
  • 1-2 linguri de parmezan
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si branza:

batem ouale cu putina sare,piper si o lingura de parmezan.

ungem o tigaie antiaderenta cu ulei de masline si cand se incinge punem ouale batute.

lasam sa se faca pe o parte apoi o intoarcem ca pe clatita si punem deasupra sunca  si feliile de branza,lasam sa se faca si pe cealalta parte si rulam.

servim calda cu parmezan ras presarat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu oua imbracate in bacon