Omleta cu sunca si ardei la Multicooker

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 3678 vizualizari

 

Desi am aparatul asta de mult timp, inca nu incercasem sa prepar omleta. Iese tare tare buna si gatita uniform. ;) Plus ca...nu sare ulei pe aragaz :)))

 

INGREDIENTE

  • sunca afumata
  • o felie de ardei rosu
  • putin marar
  • ulei
  • 3 oua
  • sare
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si ardei la Multicooker:

Conecteaza aparatul la sursa de curent.

Seteaza din meniu functia Fry.

Pune putin ulei la incins.

Adauga sunca si ardeiul, taiate cubulete.

Caleste 2 minute si adauga ouale batute cu putina sare. Inchide capacul aparatului si lasa 8 minute.

Pune pe suprafata omletei cascaval taiat cubulete si mai lasa 2-3 minute sa se topeasca cascavalul.

Bon appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si ardei la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friganele