Omleta cu sunca la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2016 | 2825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaca
  • 300 gr sunca de porc
  • 7 oua de prepelita
  • sare
  • 2 lg branza quark
  • 1 legatura marar verde
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca la cuptor:

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita. Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete. Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se adauga sare si piper si se mai adauga mararul verde tocat marunt. Se amesteca toate si se pune compozitia in forme. Se da la cuptorul preincalzit pana se coace omleta. Cand este gata se scoate din cuptor, apoi se scoate din forme si se serveste .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:04

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:49

ce dragalase

marcela1979 1

25.04.2016, 12:24

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pateuri cu branza