Omleta cu salata verde la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 4174 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau un pranz lejer ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri lapte
  • 1 salata verde mica
  • 3 crenvusti mari
  • 4 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu salata verde la cuptor:

Crenvustii ii taiem rondele nu foarte subtiri si prajim in putin ulei incins.Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Salata verde o spalam bine frunza cu frunza, o scurgem bine de apa si o rupem bucati mici .

Separam batem spuma cele 6 oua intregi cu ajutorul unui tel.Adaugam laptele,sare si piper dupa gustul fiecaruia.

Adaugam apoi salata verde si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam un prim strat de crenvusti.Apoi turnam compozitia de oua cu salata si nivelam.

Presaram parmezan pe intreaga suprafata.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute.

Cu 2 minute inainte ca omleta sa fie gata punem rondele de rosie .

Se serveste calda insa e la fel de buna si rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui crenvustii cu kaizer sau orice altceva va este pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu salata verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati, fragezi