Omleta cu salata verde la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 3742 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau un pranz lejer ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri lapte
  • 1 salata verde mica
  • 3 crenvusti mari
  • 4 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu salata verde la cuptor:

Crenvustii ii taiem rondele nu foarte subtiri si prajim in putin ulei incins.Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Salata verde o spalam bine frunza cu frunza, o scurgem bine de apa si o rupem bucati mici .

Separam batem spuma cele 6 oua intregi cu ajutorul unui tel.Adaugam laptele,sare si piper dupa gustul fiecaruia.

Adaugam apoi salata verde si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam un prim strat de crenvusti.Apoi turnam compozitia de oua cu salata si nivelam.

Presaram parmezan pe intreaga suprafata.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute.

Cu 2 minute inainte ca omleta sa fie gata punem rondele de rosie .

Se serveste calda insa e la fel de buna si rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui crenvustii cu kaizer sau orice altceva va este pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu salata verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II