Pentru micul dejun sau un pranz lejer ...
Crenvustii ii taiem rondele nu foarte subtiri si prajim in putin ulei incins.Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Salata verde o spalam bine frunza cu frunza, o scurgem bine de apa si o rupem bucati mici .
Separam batem spuma cele 6 oua intregi cu ajutorul unui tel.Adaugam laptele,sare si piper dupa gustul fiecaruia.
Adaugam apoi salata verde si amestecam bine.
Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam un prim strat de crenvusti.Apoi turnam compozitia de oua cu salata si nivelam.
Presaram parmezan pe intreaga suprafata.
Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute.
Cu 2 minute inainte ca omleta sa fie gata punem rondele de rosie .
Se serveste calda insa e la fel de buna si rece.
1
Puteti inlocui crenvustii cu kaizer sau orice altceva va este pe plac.