Omleta cu praz si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3832 vizualizari

 

un mic dejun rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii cascaval Delaco
  • sare si piper dupa gust
  • pentru salata:sare, piper dupa gust, putin ulei, cativa stropi de otet si putin marar uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si cascaval:

Spalam prazul si il taiem rondele.

Punem 1 linura de ulei in tigaie, asezam cateva rondele de praz si le sotam usor.

Spargem 2 oua, adaugam sare si piper dupa gust ,batem ouale cu o furculita si turnam amestecul in tigaie peste prazul sotat.

Lasam omleta sa se prajeasca pe o parte, o intoarcem cu grija sa nu se rupa si pe cealalta parte, mai prajim 1 minut apoi asezam 2 felii cascaval feliat si rulam omleta ca pe clatita.

Repetam si pentru cea de-a doua portie iar prazul ramas il vom transforma in salata prin adaugare de sare, piper, marar uscat,cativa stropi de ulei si cativa stropi de otet.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]