Omleta cu praz

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 4526 vizualizari

 

perfecta pt mic dejun

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • praz ( cat vrea fiecare )
  • cateva masline
  • branza rasa
  • salam uscat
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cimbru
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz:

Taiem salamul cubulete, prazul julien, maslinele le taiem, daca nu avem fara sambure.

Batem ouale impreuna cu condimentele.

Intr-o tigaie punem o lingutita de ulei si calim un pic prazul impreuna cu salamul si maslinele.

Apoi turnam peste ouale batute.

Cu ajutorul unui capac rasturnam omleta, o intoarcem invers si o lasam la foc mediu, daca este nevoie se repta operatia de 2-3 ori pana se rumeneste frumos.

Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti o rasturnam pe o farfurie si vom presara branza rasa deasupra si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu praz