Omleta cu pastai verzi

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 16 Iul 2011 | 5669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 100 g pastai
  • 1ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu pastai verzi:

Curatam ceapa si o punem in tigaia incinsa. Pastaile fierte le taiem ,apoi le punem peste ceapa in tigaie,mestecam din cand in cand pana se rumenesc.

Batem ouale cu sarea si piperul iar dupa ce sau rumenit pastaile si ceapa punem ouale.Intoarcem pe partea cealalata,(cu grija ca eu le-am rupt)iar dupa ce sunt gata le scoatem pe o farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu pastai verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelaM 1

16.07.2011, 18:34

Da Onesta am facut intr-o zi pastai fierte sa le papam cu usturoi si nu le-am papat pe toate asa ca m-am gandit sa fac o omleta din pastaile ramase....sunt foarte bune,incearca si ai sa vezi

Lau 1

17.07.2011, 21:23

interesant

mihaelaM 1

17.07.2011, 22:25

Da Lau iteresant si foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai scazuta cu carnati