Omleta cu ou si cartof

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 5549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un cartof  
  • 1 ceapa
  • 100g branza sau cascaval
  • 2 oua
  • o felie de slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ou si cartof:

se curata cartoful,ceapa si se dau pe razatoare impreuna cu branza

se taie fasioare mici de sunca si se calesc putin impreuna cu ceapa

ouale se bat ca pentru omleta si se amesteca cu branza si  cartofii dupa care se toarna peste slanina si ceapa calita

se lasa sa se prajasca dupa care se intoarce ca o clatita

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ou si cartof" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

14.08.2010, 01:30

te cred si buna .si rapida si buna

Julie 1

14.08.2010, 14:02

Si mie imi plac omletele! Se fac atat de repede si usor!

jolygina 1

14.08.2010, 16:20

da asa este julie ai dreptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in apa fiarta