Omleta cu muschi file si rosii uscate

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2016 | 4207 vizualizari

 

  O omletica cu ce se gaseste prin frigider :d Bineinteles abonat permanent fiul meu :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr muschiulet file afumat de porc
  • 50 gr rosii uscate -cu seminte de floarea soarelui
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita faina alba
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • castraveti murati
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu muschi file si rosii uscate:

  1. Muschiuletul file de porc se taie cuburi.
  2. Rosiile uscate se feliaza.
  3. Ouale se sparg pe rand separat pentru a le verifica prospetimea.
  4. Daca galbenusul se imprastie sau este patat eu nu le folosesc.
  5. Se prajesc usor cu ulei  bucatile de muschiulet intr-o tigaie.
  6. Se bat oule spuma cu un tel sau cu mixerul. Se aduga smantana, faina, sare si piper.
  7. Turnati oule peste muschiulet in tigaie.
  8. Presarati deasupra feliile de rosii uscate.
  9. Asezati un capac. Astfel omleta nu trebuie intoarsa  si ramane aspectuasa.
  10. Am servit omleta cu castraveti murati care merg bine cu muschiuletul usor afumat.

TIPS-URI

1

Spargeti fiecare ou pe rand . Galbenusul trebuie sa aiba o culoare omogena , fara pete si sa nu se imprastie . albusul trebuie sa fie vascos . Daca galbenusul se imprastie si albusul este prea lichid , oul nu este proaspat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu muschi file si rosii uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor cu pui si ciuperci