Omleta cu mazare

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 5715 vizualizari

 

De mult vreau sa o fac si azi dimineata s-a rezolvat! :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200g mazare
  • 200g carnati de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu mazare:

Mazarea se fierbe in apa, se scurge si se pune deoparte.

Intr-o tigaie se pune uleiul si carnatii taiati felii si se calesc putin.

Se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt.

Se adauga si mazarea fiarta si se caleste totul 5 minute.

Ouale se bat cu 3 linguri de lapte,sare si piper.

Se toarna ouale in tigaie si se amesteca.

Cand este usor rumenita este gata.

Se consuma calda cu ceapa, usturoi si rosii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cascaval dar atunci se atenueaza gustul mazarei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in apa fiarta