Omleta cu legume, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 7130 vizualizari

 

Ador acest tip de omleta pentru ca este hranitoare, se face repede si se mananca la fel de repede. :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 3 linguri mazare bonduelle;
  • 2-3 ciuperci champignon proaspete;
  • 1/2 ardei gras galben/rosu/verde;
  • cascaval ras (cat ne place) - pastram putin si pentru a rade la final, deasupra.
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • usturoi granulat;
  • putin ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume, la tigaie:

Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie.

Taiem ardeiul gras cubulete mici (ca sa se gateasca repede).

Spargem ouale, adaugam peste ele ciupercile, ardeiul tocat marunt, mazarea, sare, piper, cimbru si usturoi granulat. Amestecam totul foarte bine si turnam compozitia intr-o tigaie antiaderenta in care am pus cateva picaturi de ulei.

O intoarcem pe ambele parti ca sa se rumeneasca frumos.

La sfarsit, o scoatem pe farfurie, radem putin cascaval deasupra si o pliem. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci la cuptor