Cum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume care mi-au sarit in ochi si gata ideea!
Legumele spalate si curatate bine le-am taiat rondele.
Cartofii i-am pus la fiert.
Ouale batute le-am amestecat cu casul.
Intr-o tigaie am pus ulei la incins, am pus ceapa taiata pestisori si am lasat-o putin la calit.
Cand au fiert cartofii ( nu au stat foarte mult fiind taiati rondele) i-am adaugat impreuna cu dovleceii peste ceapa si am amestecat usor.
Am adaugat foarte putina zeama de la cartofii fierti, cat sa se inmoaie putin legumele si sa nu se prajeasca ceapa prea tare.
Cand legumele au prins o usoara crusta aurie am adaugat ouale cu casul.
Dupa ce s-a facut bine pe o parte, am intors omleta pe partea cealalta: am lasat-o sa alunece usor pe o farfurie, dupa care am pus tigaia peste ea. Tinand cu o mana tigaia si cu o mana farfuria am rasturnat astfel incat, partea cruda sa ajunga in tigaie. :)
Pofta buna!