Rosii umplute cu conopida-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 10564 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • maioneza de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 10-12 rosii mijloci nu foarte mari
  • ceapa verde pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu conopida-post:

Se fierbe conopida cu putina  sare(eu o fierb pe aburi) apoi se lasa la racit,dupa care se toaca bine apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat ,si putina sare

Rosiile se spala si se taie capacelu de sus ,iar mijlocu se cobeste cu o lingurita ,apoi se intorc cu partea taiata in jos sa se scurga de suc

Se umplu rosiile cu conopida si se pune capacelu de rosie taiat se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde

Se serveste ca aperitiv sau chiar ca si garnitura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

11.03.2010, 15:56

multumesc mult ,felicitari si voua

danis 1

06.04.2010, 21:52

ce bine arata,,,,,,,,,,,,,,,,,grozave felicitari nota 11

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala cu masline