Omleta cu cascaval (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2014 | 3962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 50 gr cascaval Delaco Sofia
  • sare dupa gust
  • un praf de ardei iute pudra
  • marar sau patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval (Multicooker):

Batem spuma  cele 2 oua, le condimentam dupa gust si le punem la copt in vasul multicooker-ului, folosind programul BAKE pentru 20 de minute la o temperatura de 150 de grade. Dupa coacere desprindem usor omleta, asezam in centrul acesteia cascavalul, o rulam apoi parte peste parte si daca este cazul, o prindem cu ajutorul a doua betisoare (scobitori). Dupa finalizarea programului selectat, multicooker-ul va trece automat pe functia de pastrare a preparatului cald, pentru maxim 24 de ore. Astfel, inchidem capacul aparatului si o pastram pentru 5-10 minute la cald, pana ce cascavalul se topeste usor. Presaram deasupra cateva fire de patrunjel sau marar proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Croissante pentru dimineata