Omleta cu cartofi noi

de lilik in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 6881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi noi(nu f mici)
  • 5 oua
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 4-5 linguri de parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi noi:

Fierbem cartofii in coaja pana intra furculita usor in ei dar fara sa-i crapam,apoi ii lasam sa se racoreasca si ii curatam de coaja.

Taiem cartofii felii de circa 1 cm.Batem ouale cu sare,piper,patrunjel verde tocat si parmezan ras.

Punem putin ulei intr-o tigaie apoi asezam felii de cartof pe toata suprafata,iar cand incep sa sfaraie punem ouale batute.

Lasam la foc mic-potrivit si pe parcursul coacerii ridicam omleta sa se duca oul crud la fund iar cand este rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta parte(cu ajutorul unei farfurii intinse mari) pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Hrenzele ca-n Maramures reteta bunicii