Lasagna cu mozzarella si vinete

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 vinete alungite
  • 500g mozzarella Cucina Granarolo
  • 500 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc
  • 100 g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella si vinete:

Taiati vinetele in felii cu grosimea de 3-4 mm. Caliti-le in ulei pe ambele parti, scurgeti-le pe un prosop de hartie si apoi condimentati-le cu sare.Intr-o cratita amestecati sosul de rosii cu ulei de masline, sare, usturoi si fruze de busuioc. Puneti pe foc timp de 10 minute.Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent. Asezati in vas un strat de vinete, un strat de sos de rosii, un strat de mozzarella Granarolo, un strat de parmigiano reggiano Granarolo ras si cateva fruze de busuioc. Continuati sa suprapuneti straturi pana cand umpleti tava. Se coace la cuptor, la 190ºC timp de 40 de minute. Decorati cu cateva fruze de busuioc si serviti cald.

Aceasta reteta este un advertorial Granarolo 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]