Omleta cu cartofi

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 4885 vizualizari

 

Aveam pofta de cartofi prajiti dar parca as fi mancat si o omleta si a m hotarat sa le fac impreua.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • branza
  • ardei
  • masline
  • branza
  • cacaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi:

Am curat, spalat si taiat cartofii, apoi i-am pus la prajit.

In timp ce se prajeau cartofii am pregatit omleta din oua, branza, masline, ardei.

Cand cartofii au fost prajiti am stors uleiul din tigaie si am turnat peste cartofi omleta.

Am intors omleta pe partea cealalta folosind un capac.

Am servit-o calda cu bucati de cascaval deasupra si kechup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Adinacarla 1

19.08.2010, 22:15

multumesc...

andy 1

24.08.2010, 16:13

interesant o sa incerc chiar in seara asta.......

Adinacarla 1

25.08.2010, 01:04

Sa ne povestesti cum ti-a iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti la cuptor