Omleta cu carnati de bere si branza de burduf

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 11841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150g carnati de bere
  • 100g branza de burduf
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare (daca este nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati de bere si branza de burduf:

Carnatii de bere se cresteaza si se pun la prajit intr-o lingura de ulei.

Ouale se bat cu laptele.

Se adauga in ouale batute si branza de burduf si piper (sare nu a fost nevoie).

Cand carnatii sunt prajiti se adauga si amestecul de oua.

Se prajeste la foc mediu pe ambele parti.

Se mananca cu rosii sau salata de rosii.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Laptele se pune pentru a fi omleta mai pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati de bere si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci