Omleta cu carnati afumati

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 3490 vizualizari

 

pentru de dimineata...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • carnat afumat ( cat doreste fiecare )
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati afumati:

Carnatul se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se acopera si se lasa pana se rumenesc pe o parte si pe alta.

Ouale dupa ce au fost bine bat bine se rastoarne peste carnati. Se amesteca astfel incat sa fie o compozitei omogena.

Se intoarce dupa ce se rumeneste, dupa care poate fi servita.

Cu un pahar de zeama de varza cu boia deasupra, merge perfect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branza, carnat si ceapa verde